Historien om T-K Ventilation
 

Kent Nilsson la 2005 grunden till det som idag är T-K Ventilation Nilsson AB-  Visionen var att ta vara på den erfarenhet som Kent skapat sig under sina 10 år i branschen.
År 2009 kom äldsta sonen Tobias in i firman. direkt från en gymnasiel utbildning som svetsare.  Företaget utvecklades, kundstocken byggdes på och nya kontakter knöts som resultatet av hög kvalitet på utförda jobb.
År 2012 var det så åter igen dags för en expansion och yngsta sonen Pontus tog anställning i firman direkt efter en gymnasiel utbildning som snickare- Tillsammans driver idag Nilsson-trion T-K Ventilation som ett familjeföretag i full utveckling med en mängd uppdrag i södra Sverige. Kundstocken består i nya likväl som återkommande kunder.
Kent Nilsson 
VD/Huvudägare

Mobil
+46 (0)738 - 27 19 93
E-post
kent@tkventilation.se

År 1993 valde Kent att byta arbetet vid järnvägen mot ett jobb inom ventilationsbranschen. Efter avslutad yrkesutbildning började Kent som montör hos Kjells Ventilation i Gantofta, där han arbetade i två år. Därefter anställdes Kent hos företaget Landskrona Ventilation, vilket han stannade hos till år 2005 då suget efter att starta eget tog över. Sedan dess driver Kent T-K Ventilation Nilsson AB.
Tobias "Tobbe" Nilsson
Ventilationsmontör/Delägare

Mobil
+46 (0)727 - 20 20 44
E-post
tobias@tkventilation.se

 
Tidigt stod det klart för Tobias att han skulle bli en del av T-K Ventilation. Redan under gymnasietiden arbetade Tobias extra på firman vilket ledde till det naturliga steget att efter studenten 2009 börja arbeta som ventilationsmontör på företaget. Idag har Tobias roll utvecklats till ett delägarskap med visst ansvar för kundkontakter och inköp.
Pontus "P" Nilsson
Ventilationsmontör/Delägare

Mobil
+46 (0)707 - 69 42 32
E-post
pontus@tkventilation.se
Under sin gymnasietid valde Pontus i samråd med Kent och sin skola att förlägga sin praktik på företaget. Den inslaga linjen som snickare byttes ut för ett jobb som ventilationsmontör. År 2012 tog Pontus studenten och började arbeta heltid i firman. Idag har Pontus roll utvecklats till ett delägarskap med visst ansvar för kundkontakter och inköp..

Vår målsättning
 

Vår målsättning inom T-K Ventilation är att följa marknaden och expandera inom sin tid.
Att utveckla och bibehålla kundstocken är något som bara sker genom hårt arbete.
Grunden är lagd för nästa generation och ett fortsatt välmående. 

 

Din trygghet
 

Din trygghet som kund när du anlitar T-K Ventilation är att vi utför kvalitativa arbeten på angiven tid.
Vår vision är att  leverera arbete av högsta kvalitet med nöjda kunder som resultat. Ett jobb utfört av oss är ett hantverk vi inom företaget är stolta över. 

Hört från kund
 

"T-K Ventilation är ett företag som alltid håller vad dem lovar, kommer på avtalade tider och levererar ett arbete av hög kvalitet."